Замовити авто в Червонограді

Замовити авто в Червонограді

Таксі – найзручніший вид транспорту. І це не даремно! Адже не потрібно витрачати дорогоцінний час, очікуючи автобус або тролейбус і роблячи вимушені пересадки, щоб дістатися до місця призначення. Практичне рішення в такій ситуації –замовити авто в Червонограді. Комфортні умови поїздки поєднуються з швидкістю і порівняно необтяжливою ціною, так як тарифи таксі компанія формує вигідні.

Кращі пропозиції

Компанія надає послуги персональних перевезень цілодобово. Для клієнтів доступні наступні тарифи:

«Стандарт». Переваги тарифу – невисока ціна кілометра таксі. Однак дешево в цьому випадку не означає низьку якість сервісу. Просто висока конкуренція призвела до того, що вартість таксі значно знизилася. Сервіс став доступний для клієнтів з різним рівнем достатку. Замовляючи машину в нашій службі, ви завжди отримуєте послугу від водія з багаторічним стажем, прекрасно знає вулиці, який зможе швидко знайти можливість об’їхати пробки. Автомобілі цього сегмента на всі 100% відповідають вимогам комфорту та безпеки, але при цьому вартість кілометра таксі є максимально вигідною;

«Комфорт». Цей тариф передбачає замовлення автомобіля бізнес-класу. Ціна поїздки на таксі в такому випадку вище, ніж вартість використання машини категорії «Стандарт». Система клімат-контролю, сидіння з підігрівом, передні і бічні подушки безпеки – все це буде в авто. Машина подається без розпізнавальних табличок, щоб бізнес-партнери клієнта не здогадалися, що вона з автопарку служби таксі;

«Мікроавтобус». Ціна таксі «для компаній» вище, ніж вартість стандартного варіанту. Цей тариф підходить для доставки групи людей. Найчастіше до послуги вдаються при організації зустрічі в аеропорту, корпоративних заходів, а також на весіллях.

Проста і зрозуміла тарифна політика компанії дає можливість користуватися сервісом без обмежень.

Як формується вартість послуг.

Незалежно від того, куди ви прямуєте, наша компанія пропонує вигідні ціни таксі за 1 км і оперативну подачу комфортабельній машини за вказаною адресою. Поїздка на машині за межі столиці виходить дорожче, так як розраховується додатково за іншою ставкою.

Вартість послуг підвищується, якщо клієнт замовляє додаткові послуги:

  • за перевезення тварини;
  • допомога з багажем;
  • дитяче крісло або автолюлька;
  • перевезення нестандартного багажу (лижі, велосипед і ін.).

Уточнити прайс можна у одного з наших операторів в телефонному режимі.